5 întrebări pentru alegătorii lui Dodon

Scamatoriile care s-au întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute cu Kirkorov și Dodon pozând în lanul de căpșuni, pe fundalul dramelor umane care se întâmplă conaționalilor noștri stabiliți în străinătate (majoritatea din ei alungați fiind de acasă de sărăcie și guvernări iresponsabile), arată odată în plus nivelul degradării politicienilor moldoveni, a guvernărilor, a conducerii acestei țări.

Arată odată în plus că nimănui de la putere nu îi pasă de cetățean, că tot ce se întâmplă este în defavoarea cetățeanului, că legile sunt făcute pentru ei, cei de la conducere, pentru găștile lor, că tot ce se produce pe acest teritoriul este pentru buzunarele lor. Plus la toate, cetățeanul este cel care le plătește salariul în fiecare lună, inclusiv toate cheltuielile administrative.

Mă adresez către alegătorii lui Dodon, de fapt vreau să îi întreb pentru ce l-au susținut pe socialistul Igor Dodon în alegeri:

1.Pentru aceaste imagini în lanul de căpșuni?
2.Pentru concerte ”pedegeaba”?
3.Pentru plecări aproape în fiecare lună la Moscova, fără niciun rezultat?
4.Pentru ca să îi acorde Ordinul Republicii lui Kirkorov? Pentru ce fel de merite? (consider că este o ofensă pentru personalitățile notorii care au fost decorate cu Ordinul Republicii de-a lungul vremii, cum ar fi semnatarii Declarației de Independență. Oare cineva dintre ei va renunța la această distincție în semn de protest? Sper ca următorul președinte care va veni în fruntea țării să îi retragă imediat această distincție interpretului rus)
5. Pentru vorbe goale și promisiuni deșarte care nu sunt realizate?

Repet a nu știu câta oară aceste idei și voi continua să le spun până când oamenii nu se vor trezi și își vor pune niște întrebări înainte de a vota pentru un candidat sau altul. Așadar, dezvoltarea unei țări nu rezidă în concerte, ci în muncă, foarte multă muncă. Dar dacă e să facem un bilanț: câți investitori și câți cântăreți a adus șeful statului Igor Dodon în țară? Cred că așa puteți găsi toate răspunsurile, dar și adevăratele intenții ale lui Igor Dodon în fruntea țării. Și mai este un detaliu, până nu vor fi boicotate asemenea scamatorii, concerte, festivaluri de către oameni, aproape nimic nu se va schimba.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog  și să se înscrie în grupul Vocea diasporei

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii