Ajutor pentru familia moldoveanului decedat în Italia: trei copii rămași orfani de tată

Mai mulți prieteni de copilărie ai lui Anatolie Malai, moldoveanul decedat în Italia ca urmare a prăbușirii unui pod de pe Autostrada A10 lângă Genova, au lansat o campanie de strângere de fonduri și ajutor pentru familie. Trei copii au rămas orfani de tată, cel mai mic fiind în vârstă de un an de zile.

În această dimineață a fost deschis un cont bancar, unde se pot face donații.

Cel mai probabil, corpul neînsuflețit al moldoveanului în vârstă de 44 de ani, decedat în catastrofa de la Genova, va fi adus acasă pe 20 august, unde va avea loc și înmormântarea.

Nașul de cununie al lui Anatolie Malai, Sergiu Răilean, a declarat pentru www.elenarobu.md că această campanie de strângere de fonduri a pornit instantaneu, din inimă, de la prietenii din copilărie care vor să dea o mână de ajutor soției și celor trei copii rămași fără tată.

E teribil ce s-a întâmplat. Au rămas trei copii și fără niciun ban în casă. În aceste zile, multă lume mi-a scris, mă bucură faptul că mai există umanitate în noi. Mulți prietenii de-ai noștri pe care îi avem împrăștiați în toată lumea vor veni la înmormântare. De repatrierea corpului neînsuflețit se ocupă Consulatul R. Moldova de la Milano, iar cheltuielile vor fi suportate de stat.

Finul era o persoană extraordinară, lucra în străinătate de mai bine de 15 ani, iar de câțiva ani era șofer de TIR la o companie din Franța. Fina, Victoria Para, profesoară în localitate, și-a pierdut în ultimii ani părinții, iar acum și soțul. E o tragedie fără margini”, a declarat Sergiu Răilean pentru www.elenarobu.md.

Toți cei care doresc să ajute familia Para, aflată în această dramă, o pot face prin donații la următorul cont bancar.

Articole similare
Comentarii