Au apărut poze cu dădaca din Ucraina, bănuită că a ucis-o cu sânge rece pe micuța Yasemin Vintea

Indiferent cât am încerca să ascundem, oricum lucrurile ies la suprafață. Așa se întâmplă cu toți cei care mint sau comit atrocități, iar pedeapsa poporului poate fi uneori mult mai dură decât pedeapsa legală.

Pe rețelele de socializare din Israel au apărut pozele cu dădaca suspectată de uciderea micuței Yasemin Vintea chiar la grădinița pe care o frecventa. Suspecta, o cetățeană ucraineană, în vârstă de 23 de ani, care locuia temporar în Israel, pare să se numească Inna Alidort. În pozele de mai jos, dădaca apare alături de un copil. Mesajul, scris în ebraică, ce însoțește aceste poze, în traducere sună în felul următor: ”Acesta este criminalul josnic al Yasemin Vintea. (MAMA PENTRU 2 copii)..Mi-aş dori să suferi fiecare moment din viaţa ta mizerabilă. Satana în picioare. Cu toate că s-a grăbit să fie ştearsă de pe Facebook, am împrăştiat fotografiile oriunde a fost posibil”. 

(UPDATE) Ulterior, pozele cu dădaca au apărut și în presa din Israel.
  
Camerele de supraveghere au suprins momente de groază care i s-au întâmplat fetiței la grădiniță. Dădaca a târât-o de mână pe micuță, apoi a aruncat-o pe o saltea de pe podea. După aceea, a acoperit-o pe micuță cu o plapumă și s-a așezat pe ea. Femeia a stat așa culcată pe fetiță, vreme îndelungată, privind ecranul smartphone-ului. Ancheta a stabilit că moartea fetiței a survenit ca urmare a acțiunilor suspectei, care avea permis de ședere temporar în Israel.

Într-un interviu acordat presei din Israel, Dorina Vintea, mama micuței ucise la grădiniță, vine cu un apel către toți părinții: Știu că în Israel copiii sunt valoarea cea mai de preț, de aceea le cer părinților să verifice cui îi încredințează copiii.

Interviu cu Dorina Vintea, mama fiicei ucisă într-o grădiniță din Israel: Protejați-vă copiii

Și bunica Yasminei, Yasemin Iustun, într-un mesaj privat pe Facebook mi-a spus să vă transmit tututor următorul mesaj: ”Am fost fericită un an și două luni, dar ucigaşul a fost gelos pe fericirea noastră. Au trecut deja 3 săptămâni și noi nu putem să credem că suntem despărțiți de scumpa noastră Yasminel. Ceea ce v-aș ruga: faceți un apel către toate mamele ca să-și poată proteja copiii, căci noi n-am fost în stare”.

Dumnezeu să o odihnească în pace și zbor lin pentru acest îngeraș nevinovat. Să se facă dreptate!

Dacă vă doriți ca blogul www.elenarobu.md să vă informeze în continuare liber și echidistant, îl puteți susține făcând o donație aici.

https://www.paypal.com/donate/?token=JPKSWolZvfKax7FjBgDe4X083oeICWUtp84lulGXRCUIzoXViybdsxDEQ8bLKMv_q8xYt0&country.x=FR&locale.x=

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii