Bunica fetiței ucisă de o educatoare la grădiniță: Yasemin a murit ca un erou salvând alți copii

Continui să scriu despre drama prin care trece familia Vintea, pentru că asta e dorința lor, să cunoască cât mai multă lume despre această crimă atroce și ca niciun alt copil să nu treacă prin ceea ce a trecut copilul lor.

Bunica fetiței de pe tată, Yasemin Iustun, a mărturisit pentru blogul elenarobu.md că nepoțica lor a murit ca un erou salvând alți copilași, căci pe camera video sunt înregistrări cum erau copiii maltratați la acea grădiniță.

Nici nu știu cum să încep, dar cred că mă înțelegeți prin ce trec ca mamă și bunică. Am fost fericită un an și două luni, dar ucigașul a fost gelos pe fericirea noastră. Au trecut deja trei săptămâni și noi nu putem să credem că suntem despărțiți de scumpa noastră Yasminel. Ceea ce v-aș ruga să faceți un apel către toate mamele ca să-și poată proteja copiii, căci noi n-am fost în stare.
Dorina e nora mea, dar nu pot s-o numesc noră, căci îmi este ca o adevărată fiică. Când m-a anunțat băiatul meu că voi fi bunică, m-am rugat cerului să-mi dea ceea ce îmi lipsește, căci noi avem 2 băieți. Mi-a dăruit Domnul o fetiță, iar de un an și două luni, eram cei mai fericiti.  Dar am rămas numai cu amintirega și golul din suflet.
Aș vrea și chiar doresc să cunoască toată lumea despre această nenorocire. Nepoțica noastră a murit ca un erou salvvând alți copilași, căci pe camera video era înregistrat cum erau copiii maltratați”.


Am reprodus integral mesajul bunicăi. Atât pot face pentru memoria acestui îngeraș. Între altele, nimeni nu s-a interesat de drama acestei fetițe și a familiei ei până nu am adus aici, pe blogul www.elenarobu.md informația, prin intermediul doamnei Carolina Răileanu stabilită în Israel, căreia îi mulțumesc pentru încrederea în acest portal informațional. Din păcate, așa se întâmplă în Moldova, trebuie să aduci informația la ușă, ca oamenii să se intereseze. 

Condoleanțe familiei Yasemin! Sunt alături de ei și le împărtășesc durerea imensă!

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog  și să se înscrie în grupul Vocea diasporei

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii