Cazul procurorilor care chefuiesc în timpul orelor de muncă

Într-o țară măcinată de sărăcie, corupție și grave probleme în justiție, episodul în care mai mulți procurori vin să chefuiască în timpul orelor de muncă în casa procurorului general, Eduard Harunjen care își sărbătorea ziua de naștere este o palmă dată pentru toți cei care muncesc cu sârguință și devotament în R. Moldova, dar sunt răsplătiți cu salarii mizere.

Despre cum procurorul general și-a sărbătorit ziua de naștere cu mai mulți colegi chiar în timpul orelor de muncă a relatat aseară Jurnal TV.

http://jurnal.md/ro/news/fa06b8e823d6f83a/procurorul-general-si-a-sarbatorit-ziua-de-nastere-cu-mai-multi-colegi-chiar-in-orele-de-munca-harunjen-nu-vad-o-problema.html

Numai în țara ”cumetrilor”, a ”nașilor”, a ”șefilor” se poate întâmpla așa. Ce are ziua de naștere cu orele de muncă? Unde este bunul simț al procurorilor? Dacă l-ar fi avut, nu ar fi fugit de reporter, dar ar fi explicat de ce au venit în casa procurorului general cu mașinile de serviciu și în orele de muncă. Deci, ca să fie și mai clar, cetățenii R. Moldova le plătesc salarii procurorilor, iar aceștia merg să chefuiască. Iată adevăratul respect pe care îl au unii funcționari din instituțiile de drept față de cei care le plătesc salariile, adică față de popor.

Credeți că se va întâmpla ceva în urma acestui episod? Credeți că procurorul general îi va sancționa disciplinar pe cei care au venit personal să îl felicite cu daruri și flori?! Să nu fim naivi. Nu se va întâmpla nimic. Toate vor trece, se vor uita, nimeni nu va fi sancționat și în continuare cei de la guvernare se vor preface că ”reformele” pe care le fac sunt doar în folosul cetățenilor. Iar oamenii se vor preface că așa și este.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii