Ce a căutat Igor Dodon ieri la Moscova, la meciul de fotbal între Rusia și Arabia Saudită?

2

Vă mai amintiți care erau promisiunile pe care Igor Dodon și le-a asumat în fața alegătorilor la alegerile prezidențiale din 2016? În toamnă se vor face doi ani de atunci, dar ce lucruri concrete a făcut președintele țării Dodon în această perioadă? Voi, cei care ați votat pentru Igor Dodon, ce îmbunătățiri pentru țară și cetățeni ați simțit?

Și fiindcă pensiile deja au fost majorate de două ori și au depășit cuantumul minimului de trai (așa cum a promis în alegeri Igor Dodon), șeful statului se poate plimba de acum încolo în Rusia ori de câte ori va dori, poate participa la meciuri de fotbal unde echipa favorită este cea a Rusiei, poate culege căpșuni și organiza concerte cu duiumul în care invitat de onoare este Kirkorov.

Pentru cei care nu înțeleg ironia, le spun că un șef de stat nu vine în această funcție pentru distracție. Această funcție este una supremă în stat, chiar dacă sunt atribuții limitate pentru președinte. Dar cum poți să mergi ca șef de stat al R. Moldova să asiști la un meci de fotbal între Rusia și Arabia Saudită, disputat la Moscova, știind că acasă cetățenii au fost obligați să plătească pentru miliardul furat, știind că zeci de mii de familii trăiesc sub limita sărăciei, că sute de copii mor de foame în Moldova?!

Care este rațiunea unor asemenea plimbări? De ce cetățenii trebuie să îi plătescă salariul unui șef de stat care mai mult se plimbă în străinătate decât se implică pentru a asigura bunăstarea cetățenilor? Și de ce cetățenii încă tolerează asemenea comportament, ba mai mult, îl susțin și sunt gata să îi voteze masiv pe socialiști la viitoarele alegeri parlamentare?! Care este motivul, rațiunea, fiindcă a susține la putere oameni care nu fac nimic, care utilizează banii statului pentru a se întreține nu înseamnă altceva decât a fi complice la toată această debandadă. Pe când trezirea, oameni buni?

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog  și să se înscrie în grupul Vocea diasporei

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!