Documente românești false, lipite pe piciorul unui cetățean moldovean. Au fost găsite de polițiștii de frontieră

Documente românești false. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit ascunse, lipite pe piciorul unui cetăţean moldovean, două cărţi de identitate şi un permis de conducere, cu însemnele autorităţilor române, care erau false.

Zilele trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – Iaşi s-a prezentat pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, cu destinaţia Germania, cetăţeanul moldovean S.V., în vârstă de 50 de ani.

La controlul de frontieră au fost descoperite ascunse pe piciorul drept al cetăţeanului moldovean, sub îmbrăcăminte, lipite cu o bandă izolatoare, deasupra genunchiului, două cărţi de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, transmite ziarulromanesc.de.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, s-a stabilit că documentele în cauză nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false.

Moldoveanul a declarat că a procurat documentele contra unei sume de 950 de euro și avea intenția să le folosească în Germania.

Articole similare
Comentarii