Îngrijitoare dispărută în Italia din 21 decembrie. „Ajutați-ne să o găsim, este bolnavă”

Rodica Hornea are 54 de ani, este originară din comuna Ulmu, județul Brăila și a venit în Italia pe data de 30 august 2018 pentru a lucra ca îngrijitoare la o familie de bătrâni, dar din data de 21 decembrie familia nu mai știe nimic de ea, scrie rotalianul.com.

« Când a plecat (în Italia, n.r.), a ajuns în localitatea Limatola, provincia Benevento, pentru a avea grijă de o familie de bătrâni. Pe 21 decembrie ne-a sunat și ne-a comunicat că vine acasă de sărbători, dar de atunci nu mai reușim să o contactăm nici pe numărul de România, nici pe cel de Italia”, a povestit Oana, nepoata Rodicăi, care a contactat rotalianul.com pentru a transmite apelul familiei.

« Am sunat la carabinieri, am trimis email, dar acțiunea este încă în curs de desfășurare. Am anunțat dispariția sa atât în Italia, la Caserta, cât și în țară. Am sunat și la Ambasadă, dar fără niciun rezultat până acum. Să o găsească cineva și venim noi să o luăm. Credeți-ne, suntem tare disperați. Nu știm nimic de la nimeni”, mai spune Oana.

Oricine a văzut-o pe Rodica sau are informații despre unde ar putea fi, este rugat să sune imediat la 112, numărul unic pentru urgențe în Italia, sau la numărul de România 0040767516048, care-i aparține lui Nicușor, fratele românce dispărute.

Articole similare
Comentarii