Kovesi, mesaj de susţinere de la ”vestele galbene” din Franţa: Avem nevoie de Laura Codruţa Kovesi în funcția de procuror-șef european

Vestele galbene din Justiţie care protestează în Franţa împotriva corupţiei, au afişat un mesaj de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă DNA din România, la funcţia de procuror-şef european. Susţinerea este cu atât mai surprinzătoare cu cât contracandidatul dnei Kovesi este procurorul francez Jean-François Bohnert, transmite presa românească.

”Pentru a lupta împotriva corupţiei gulerelor albe, Europa va înfiinţa instituţia „procurorului european”: aşa că nu lăsa pe oricine să fie numit în această funcţie! Împotriva corupţiei, avem nevoie de Laura Codruţa Kovesi”, arată o postare pe pagina de Twitter a Vestelor Galbene din Justiţie, scrie Hotnews.ro.

Alături de mesaj, apar mai multe imagini, printre care şi una cu poza lui Kovesi în centrul unei inimi mari, sub formă de pancartă. Pe afiş apare mesajul: procuror european împotriva corupţiei / Avem nevoie de Laura Codruţa Kovesi.

Articole similare
Comentarii