Mobilizare record în diasporă: S-a adunat suma necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit al femeii decedate în Italia

Moldovenii din diasporă au dat dovadă de solidaritate maximă și au venit în ajutorul familiei Chirică. Suma necesară pentru transportarea corpului neînsuflețit al Maiei Croitoru-Chirică care a a decedat vineri, 8 iunie la un spital din Trento, Italia, a fost strânsă.

Familia îndurerată a Maiei vine cu un mesaj de mulțumire pentru toată lumea care s-a implicat. ”Nici nu știu cum aș putea să mulțumesc tuturor pentru toate donațiile pe care le-au făcut în aceste zile. Vă mulțumim din suflet, pentru că ați fost alături de noi în această durere imensă”, a declarat pentru blogul www.elenarobu.md Viorica Croitoru, sora tinerei decedate.

Amintim că familia Chirică, stabilită de 9 ani în Italia, la Trento traversează o dramă cumplită. Maia Croitoru-Chirică, în vârstă de 28, originară din satul Sărata-Răzeși, raionul Leova, a decedat vineri, 8 iunie, în urma unei banale situații. S-a înecat în timp ce mânca, iar până a venit ambulanța, tânăra deja s-a sufocat. Femeia era însărcinată în luna a șasea. La spital, medici i-au făcut cezariană, pentru a salva măcar copilul. Micuțul a trăit până joi, 7 iunie, și a decedat.

Dramă în familia unor moldoveni stabiliți în Italia: Soția însărcinată a decedat la numai 28 de ani, în urma unei situații banale

Familia Chirică a avut nevoie de peste 10 000 de euro pentru a repatria corpul neînsuflețit al mamei și al copilului ei. Înmormântarea va avea loc în satul de baștină, Sărata-Răzeși, raionul Leova.

Așadar, am dat dovadă de solidaritate în aceste situații pline de durere prin care trec conaționalii noștri. Mulțumim tuturor pentru implicare!

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog  și să se înscrie în grupul Vocea diasporei

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii