Moldovean din Italia: Cel mai mult rău îl fac Republicii Moldova cetățenii ei

Conaționalul nostru Alexandru Melnic, originar din orașul Orhei și stabilit în Italia de 20 de ani a contactat Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS ca să își expună părerea față de situația din R. Moldova.

Fost ofițer de poliție, Alexandru Melnic a plecat din R. Moldova pentru că a refuzat să lucreze cu ”bandiții”. Moldoveanul este de părere că acum în R. Moldova avem banditism la nivel de stat.

Întrebat cine face cel mai mult rău Republicii Moldova, Alexandru Melnic consideră că este vorba de cetățenii acestei țări care ”nu își dau seama că puterea într-un stat parlamentar este a poporului”.

Iată câteva dintre declarațiile pe care le-a făcut conaționalul nostru din Germania la emisiunea ”Vocea Diasporei”, difuzată pe Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS:

*Acum avem banditism la nivel de stat.
*În anii 90 s-au unit politicienii cu bandiții
*R. Moldova ca stat niciodată nu a existat.A fost un stat capturat de mafioții din URSS care nu au creat un stat sau o economie stabilă.
*R. Moldova este un stat drogat care care trăiește ca ”narcomanul” de la doză la doză, așa cum trăim noi de la ajutor la ajutor
*Dacă nu va fi un candidat unic de dreapta la alegerile din toamnă, vom pierde din nou alegerile
*Sunt propuneri să înaintăm un candidat unic din partea diasporei
*Dacă vor câștiga iar socialiștii alegerile, văd o distrugere totală și sfârșitul R. Moldova.

Emisiunea integrală o puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

Abonați-vă la canalul de Youtube al Portalului Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

Articole similare
Comentarii