Natura s-a dezlănțuit în Italia: Doi frați români, uciși de un arbore căzut în urma unei furtuni

Dramă fără margini în familia a doi frați români uciși în Italia de un arbore sub care se adăposteau de furtuna ce se abătuse în timp ce se aflau la pescuit împreună cu un prieten. O familie întreagă unită și distrusă de durere pentru pierderea bruscă a lui Florentin și Aurelian Marian Bejan, ambii căsătoriți și cu copii care îi așteptau acasă, scrie rotalianul.com.

Florentin și Aurelian, în vârstă de 48 și respectiv 42 de ani, erau pasionați de pescuit și sâmbătă, 11 mai, se aflau pe malurile fluviului Oglio, la pescuit între localitățile Urago d’Oglio și Pontoglio, când au fost surprinși de o furtună năprasnică. Au căutat adăpost sub un arbore și nicio secundă nu s-au gândit că acesta se va transforma în arma care le va lua viața.

Potrivit sursei citate, împreună cu ei se afla și un alt prieten care a asistat neputincios la scena în care frații români erau loviți și târâți de tulpina grea și ramurile lungi ale copacului prăbușit peste ei, sub puterea vântului și a ploii. Personalul medical de pe ambulanța sosită la locul incidentului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva, cei doi și-au pierdut viața pe malul râului unde veniseră pentru a găsi un pic de liniște și relaxare. „S-a întâmplat totul în câteva secunde, s-a auzit un zgomot puternic, ca un cutremur…”, a povestit îngrozit prietenul victimelor.

Frații Bejan trăiau în provincia Brescia din anul 2003. Înmormântarea celor doi frați români uniți sub același destin tragic va avea loc miercuri după-amiază, 15 mai, în biserica ortodoxă din Sanpolino.

Articole similare
Comentarii