O femeie de 61 de ani a născut o fetiță pentru fiul său homosexual. Este propria sa nepoată

O femeie în vârstă de 61 de ani este acum vedetă în presa internațională nu pentru că ar fi descoperit leacul cancerului, ci pentru că a devenit și mamă și bunică în același timp, născând-o pe fiica fiului său homosexual, scrie miscareaderezistență.ro.

Așadar, femeia este și mama fetiței, pentru că ea i-a dat naștere. Dar și bunica fetiței, pentru că tatăl copilului este fiul doamnei de 61 de ani. Homosexual. Totul se petrece în Statele Unite.

Un cuplu homosexual din Nebraska format din Matthew Eledge și Elliot Dougtherty, a decis să facă un pas mai departe în relație și să devină părinți. Pentru a-și împlini visul, cei doi bărbați au început să își caute „pântec de închiriat” pentru a le purta copilul.

După aflarea planului lor, mama unuia dintre ei s-a oferit să-i ajute: ,,Dacă vor ca eu să fiu femeia care să le nască copilul, o voi face imediat.”

Femeia a purtat în pântece fiica fiului său și a soțului său! Fetița este perfect sănătoasă!

Procesul a început fără probleme și Cecile a început să găzduiască embrionul format din materia primă a lui Matthew, fiul lui Cecile și un ovul al surorii lui Elliot, în vârstă de 25 de ani.

Timpul care a trecut între planificare și sarcină a durat mai mult de doi ani. În cele din urmă, la data de 25 martie a acestui an, la ora 6:06 dimineața, Cecile a născut fiica fiului său Matthew, care este de altfel, prima nepoată a femeii.

Articole similare
Comentarii