O îngrijitoare româncă a vrut să ia averea de 800 de mii de Euro a doi bătrâni din Italia, păcălindu-i să o treacă în testament

O îngrijitoare româncă e cercetată în Italia sub acuzația că a vrut să înșele doi bătrâni bogați, ca să intre în posesia averilor lor, estimate la 800 de mii de Euro. Femeia a vrut să-i convingă să o treacă unic moștenitor în testamentele lor. Românca a reușise să le ia 30 de mii de Euro, bani pe care i-a cheltuit inclusiv la păcănele, scrie observator.tv.

Românca a lucrat ca îngrijitoare pentru un cuplu de bătrâni din provincia Gorizia din Italia. Deși era angajată de doar câteva săptămâni, ea a reușit să le câștige încrederea și, potrivit poliției, avea de gând să intre în posesia averii lor.

Unică moștenitoare în testament

Conform Trieste Prima, românca le-a promis celor doi bătrâni că va avea grijă de ei tot restul vieții, reușind la schimb să fie trecută în testament drept moștenitor unic al averii lor, care e estimată la 800 de mii de Euro.

Mai mult, ea a reușit să-i convingă să obțină dreptul legal de a administra conturile bancare curente ale bătrânilor. Profitând de aceasta, românca a retras din conturile bătrânilor peste 30 de mii de Euro, în doar câteva săptămâni.

Îngrijitoarea româncă este acum cercetată în stare de libertate, dar urmează să dea socoteală în fața legii.

Un judecător din Gorizia a decis ca ea să nu mai locuiască cu cei doi bătrâni și, de asemenea, i-a impus un ordin de restricție. Românca nu mai are astfel voie să se de apropie de cuplu sau de casa celor doi la mai puțin de 200 de metri.

Articole similare
Comentarii