O nouă performanță pentru eleva originară din Moldova care face gimnastică în Germania: A fost cea mai bună între 70 de participante la un turneu

Eleva Adriana Lungu, în vârstă de 7 ani, originară din R. Moldova care de doi ani este stabilită, împreună cu familia, în Germania, în orașul Russelsheim uimește din nou cu performanțele sale. Pe 20.12.2019 Adriana Lungu a participat la o competiție de gimnastica în orașul Russelsheim am Main în Germania, unde a s-a plasat din nou pe locul 1. La competiție au participat 70 de concurente, transmite portalul de știri ER NEWS.

Părinții sunt încântați de performanțele fiicei lor și au dorit ca prin intermediul portalului de știri ER NEWS – primul portal de știri în diaspora, aceste performanțe ale fetiței lor să fie cunoscute atât în diaspora cât și în R. Moldova.

”Suntem foarte mândri de rezultatele Adrianei. Îi place foarte mult gimnastica, iar noi o susținem în toate”, au declarat pentru ER NEWS, părinții Adrianei, Tatiana Osman și Veaceslav Barbieru.

Citește și:

https://www.elenarobu.md/mandrie-eleva-originara-din-moldova-care-a-luat-locul-1-la-un-turneu-de-gimnastica-in-germania/ 

Articole similare
Comentarii