Povestea de emigrare a conaționalei noastre Natalia Elinoiu, psiholog și psihoterapeut în Italia : ”România este partea din mine la care nu voi renunța niciodată”

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri cu conaționalii noștri stabiliți în străinătate în cadrul proiectului ”Diaspora românească în acțiune”.

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe conaționala noastră Natalia Elinoiu, originară din Vrancea și stabilită în Italia, la Torino de 15 ani unde muncește în calitate de psiholog și psihoterapeut atât la clinica privată, cât și la spitalele din zona unde locuiește.

În același timp este președinta Asociației Dacia din Rivoli și prima președintă a Federației Asociațiilor românești și moldovenești din Piemonte, organizând pentru diaspora românească acțiuni culturale, dar și de informare și comunicare asupra felului cum funcționează societatea italiană.

”Italienilor le vorbesc de România ca fiind o parte din mine la care nu voi renunța niciodată. Este cea mai frumoasă parte pentru că aceea mi-a dat posibilitate să exist, să fiu om. Nu toată lumea vorbește în modul acesta, dar pentru mine asta este România”, a povestit cu emoție Natalia Elinoiu.

Interviul integral cu conaționala noastră din Italia, Natalia Elinoiu, îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului -Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Articole similare
Comentarii