Primarul din Selemet, Tatiana Badan: ”Noi prețuim enorm sprijinul oferit de România”

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri despre grădinițele din R. Moldova care au fost reparate cu suportul financiar al României.

În localitatea Selemet, raionul Cimișlia, timp de 20 de ani nu a existat o grădiniță. Însă cu sprijinul financiar al României, care s-a ridicat la 1,6 milioane de lei, în anul 2016, grădinița din localitate și-a deschis larg ușile pentru a primi copii.

Primarul localității Selemet, Tatiana Badan, care se află la al 5-lea mandat, spune că, renovarea grădiniței ”a fost un proiect minunat în care s-a implicat toată comunitatea”.

”Noi prețuim enorm sprijinul oferit de România. Chiar și în această perioadă pandemică, primul ajutor a venit din partea României și trebuie să spunem despre aceste ajutoare venite de la frații noștri de peste Prut sus și tare”, subliniază Tatiana Badan, care deține și funcția de președintă a Congresului Autorităților Publice Locale din R. Moldova.

Interviul integral cu primarul din Selemet, Tatiana Badan, îl puteți urmări accesând linkul de mai jos:

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Articole similare
Comentarii