Proteste pe cele două maluri ale Prutului: Guvernările și justiția ne îngenunchează

În cele două state românești, de o parte și de alta a Prutului au avut loc în această seară proteste. La Chișinău oamenii s-au arătat revoltați față de decizia Judecătoriei de invalidare a alegerilor locale din capitală. În fața primăriei s-au adunat sute de oameni pentru a participa la protestul organizat de PPDA, PAS, și PLDM. Ulterior, protestatarii s-au îndreptat și spre sediul Partidului Democrat unde au scandat minute în șir „Să vă fie frică, poporul se ridică”, „Jos, Mafia!”, „Nu stați acasă, dacă vă pasă!”, „PD-PSRM – ciuma roșie!”

La București și în întreaga Românie, mii de oameni protestează față de modificarea codurilor penale.
În Piaţa Victoriei traficul a fost blocat şi au avut loc câteva ciocniri cu jandarmii. Oamenii își exprimă nemulțumirea față de modificarea codurilor penale. Protestul de la Piața Victoriei se află în desfășurare, peste 4.500 de oameni protestează acum față de modificarea codurilor penale. Sunt proteste și în Sibiu, 4.000 de protestatari, Iași, 1.000 de oameni, Brașov, 1.000 de oameni, Oradea, 300 de demonstranți, și Cluj, 5.000 de oameni. (sursa: digi24.ro)

Așadar, în unison, spiritul românesc protestează față de guvernările care subjugă justiția. Avem probleme grave la nivel de conducere pe cele două maluri ale Prutului și doar uniți putem face ordine în țara noastră. E un exemplu cum ne putem manifesta uniunea și spiritul nostru comun.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii