Radu Croitoru, artistul care strânge bani pentru promovarea peisajului transilvănean, vă invită la un concert online

Artistul care strânge bani pentru  un proiect unic de promovare a peisajului transilvănean, Radu Croitoru, împreună cu violoncelul său, vă invită la un concert online duminică, 14 iunie 2020, între orele 20h00 – 21h00. 

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului

https://www.facebook.com/events/s/cu-violoncelul-online/183865673049730/

Și tu poți sprijini financiar VlogONcello Transylvania Tour, un proiect unic de promovare a peisajelor culturale transilvănene, pus în scenă de un tânăr artist, care va porni cu violoncelul la drum!

Programat pentru începutul lunii iulie 2020, VlogONcello – Transylvania Tour își propune să promoveze într-o manieră originală, cu ajutorul violoncelului, peisajul transilvănean din punct de vedere cultural și turistic. Un număr de 35 de obiective turistice locale vor fi, pe rând, în prim-plan pe parcursul proiectului. Rezultatul final va fi un spot video de promovare, acompaniat de o compoziție semnată de Marian Ungur, unul dintre cei mai recunoscuți compozitori din Republica Moldova, construită din 35 de secvențe muzicale, una dedicată fiecărui loc în parte, interpretate la violoncel.

Toți cei interesați să sprijine demersul cultural pot dona 10 euro prin sms – valabil doar pe teritoriul României – cu textul “sprijina 1980 (numele persoanei / companiei care face donația)” la numărul 7560 în rețeaua Orange România sau la numărul 7410 în rețeaua Vodafone România.

De asemenea, se pot trimite contribuții prin transfer bancar – inclusiv din afara țării – pornind de la suma de 50 RON și până la 10.000 RON, susțineri ce vor fi recompensate, în număr limitat, cu stickere, tricouri, dedicații muzicale și chiar promovări dedicate în cadrul proiectului.

Toate informațiile despre cum poate fi sprijinit demersul VlogONcello – Transylvania Tour sunt disponibile pe pagina oficială a campaniei de strângere de fonduri pentru demararea proiectului: https://www.sprijina.ro/cauze/vlogoncellotransylvaniatour și pe Facebook https://www.facebook.com/vlogoncello/ .

Partenerul media al proiectului este Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

Articole similare
Comentarii