Reprezentant din diaspora care și-a lansat propriul partid în Germania: Va candida la europarlamentarele din 2019

Reprezentant din diaspora care și-a lansat propriul partid în Germania. Anunțul privind crearea noului partid a fost făcut de românul Erich Mocanu duminică, 9 decembrie. “Diaspora pe bune – acesta este sloganul nostru, al celor care azi 09.12.2018 am pus bazele unui partid care se vrea o alternativa la politicul tradițional”, a declarat românul, citat de www.ziarulromanesc.de.

În mesajul lansat Erich Mocanu spune că partidul este compus din simpli cetățeni, nu oameni politici, oameni care trăiesc de ani buni în Diaspora, persoane care, prin implicările lor, am impus instituțiilor din Diaspora sa respecte drepturilor romanilor rezidenți.

”Am ales sa ne implicam, ne dorim sa trăim civilizat, respectați de țara de rezidenta, doriți de Romania. Pornim o campanie bazata pe trăiri, pe valori, pe proiecte. Pornim o campanie pozitiva în care invitam cu sugestii și propuneri pe toți cei care doresc o viata în Diaspora mai buna, un parlament roman și european care sa ne recunoască drepturile, sa fie mândri de noi.

„DIASPORA PE BUNE” va da dovada de perseverenta, se angajează într-o lupta pe termen lung

Cei de acasă sa nu uite ca în Diaspora se afla fii, fiicele, frații și surorile, nu străini. Pornim de azi o lupta prin care romanilor din Diaspora sa ni se recunoască volumul de munca calitatea serviciilor , prin care sistemul de asigurări sociale sa fie pe același palier cu al cetățenilor autohtoni, prin care nimeni sa nu mai fie mai presus de lege. Tu, cel din Diaspora vino și spune NU abuzurilor”, se mai spune în mesajul lansat de românul din Germania.

De asemenea, Erich Mocanu anunță că va fi primul partid care va candida din partea Germaniei la alegerile europarlamentare din 2019, dar care va susține minoritatea românească.

Articole similare
Comentarii