Român ucis de Paște, într-o gară din Spania. Omul s-a prăbușit sub ochii trecătorilor

Un român a fost ucis în ziua de Paște într-o gară din Spania. Bărbatul a fost înjunghiat, într-un incident care nu a fost elucidat încă de anchetatori. Tragedia s-a produs duminică după-amiaza în gara Sils, din Girona, în jurul orei locale 16.00, transmite observator.tv, citând presa spaniolă.

Un român de 45 de ani s-a prăbușit, plin de sânge, la intrarea în gară, sub privirile călătorilor. Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutoare.

Medicii de la ambulanță l-au găsit însă mort pe român. Avea o rană în zona toracică, provocată, foarte probabil, de un cuțit, spune ziarul spaniol El Caso.

Potrivit martorilor, cu puțin înainte, bărbatul era într-un bar din gară, unde ar fi avut o discuție, iar în urma conflictului, ar fi fost înjunghiat. Cazul e acum investigat de polițiștii spanioli.

Trupul românului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Girona, unde va fi supus autopsiei. Victima era cunoscută de unii localnici. EI spun că nu avea adăpost și că obișnuia să plimbe câinii unor locuitori din zonă, pe străzile localității.

 

Articole similare
Comentarii