Românca ucisă pe trecere de pietoni, în Belgia, a fost găsită la 10 de metri de locul accidentului

Durere şi revoltă după moartea unei românce în Belgia! Drumul Darianei Palcău a fost curmat brutal de un şofer neatent. Tânăra de 30 de ani se ducea la muncă atunci când a fost lovită pe trecerea de pietoni. Şoferul este un tânăr de 19 ani, începător şi cu permisul expirat. Susţine că zebra nu era semnalizată cu panouri. Sute de belgieni cer acum autorităţilor să ia măsuri, transmite observator.tv.

Dary, cum îi spuneau prietenii, a absolvit artele în Satu Mare şi s-a mutat în Belgia unde încerca să îşi clădească un viitor. Avea un job şi un iubit.

Duminică dimineaţa, nimic nu prevestea tragedia. Tânăra a plecat pe jos spre locul muncă. Tocmai ieşise dintr-un parc şi traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, atunci când a fost izbită în plin de o maşină. A fost aruncată la 10 de metri distanţă şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Şoferul, un începător, susţine că nu a văzut-o din cauza maşinilor din faţă şi pentru că trecerea de pietoni nu este semnalizată de indicatoare.

Familia şi prietenii Darianei sunt distruşi de durere. Fac demersuri pentru a o aduce pe tânără acasă şi a o înmormânta în oraşul natal, Satu Mare.

Articole similare
Comentarii