(VIDEO) Să dăm un rost postului

0

Pentru mulți deja perioada postului nu mai reprezintă o provocare de a se abține de la alimentele proferate și consideră că a ține post este demodat, fără vreun rost. Bine spunea părintele Constantin Necula: ”Dacă nu puteți posti de mâncare, măcar nu vă mâncați aproapele”. Eu vă îndemn în filmulețul de mai jos să faceți mai mult de atât, să vă ajutați aproapele și să participați la o campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilități. În plus, puteți face acest lucru într-o formă inedită.

Așadar, CCF Moldova (Copil, Comunitate, Familie) își propune, în acest an, să deschidă, cu ajutorul generozității oamenilor, un nou serviciu pentru depistarea timpurie a problemelor de sănătate la copii. Centrul de intervenție precoce va permite depistarea timpurie a problemelor de sănătate și dizabilităților la copiii de vârstă fragedă și reabilitarea lor, astfel ca aceștia să evite riscul de a fi abandonați de părinții lor în orfelinate.

Conform unor prime estimări, pentru dezvoltarea acestui serviciu sunt necesare circa 15 000 de Euro. Până acum, s-au făcut donații în valoare de peste 300 de euro.

Niciodată nu este târziu să ne manifestăm generozitate și să facem fapte bune. Campania de strângere de fonduri se va încheia de Paște, pe 8 aprilie. Donațiile le puteți face aici.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

 

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!