Soţia și copiii lui Dincă, la DIICOT București. Continuă cercetările la Caracal

Soţia lui Gheorghe Dincă va fi audiată joi de către procurorii DIICOT, care încearcă să lămurească misterul dispariţiei Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

Femeia, împreună cu cei trei copiii ai cuplului, au ajuns în jurul prânzului la sediul DIICOT București. La sosire, operatorii video au încercuit-o pe femeie, moment în care unul dintre fii a intervenit în forță pentru a-i elibera calea, scrie stirileprotv.ro.

La sediul DIICOT s-a prezentat şi Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, care s-a declarat nemulţumit că nu a fost anunţat de procurori să vină la audierea familiei lui Gheorghe Dincă.

Femeia a fost aşteptată şi miercuri în faţa anchetatorilor, dar nu a mai ajuns. Procurorul de caz s-a întâlnit, în schimb, cu familia Luizei, iar mama şi bunicul fetei au discutat aproape o oră despre mersul anchetei.

Joi, criminaliştii vor continua să cerceteze casa lui Gheorghe Dincă cu ajutorul scanerului special care le arată eventuale găuri din locuinţa acestuia, inclusiv în pereţi. Miercuri, aparatul nu a putut fi folosit din cauza unei pene de curent.

Articole similare
Comentarii