Tragedie fără margini în familia Danu, din Italia. Zeci de moldoveni s-au mobilizat după accidentul în care cei doi soți, originari din R. Moldova, au decedat, la doar șase luni de la căsnicie

Plînge Ferrara, plîngem toți….
Pierderea unor persoane dragi este, fără îndoială una dintre cele mai triste şi emoționante încercări ale vieții.
Gîndurile trimise celor apropiați în momentele grele sunt un mod sincer de a ne exprima regretul şi sprijinul în caz de orce nevoie.
Vin cu un mesaj de rugăminte pentru toți Moldovenii din oraşul Ferrara, acei care au cunoscut aceşti doi îngeri Boris &Cristina Danu care sau stins din viață în data de 24/08/2021 şi au plecat prea devreme lăsînd in urmă durere şi tristețe. Sincere condoleanțe familiei Danu.
Să nu fim indiferenți.
Reacționați la aceasta postare, apasați şi butonul de distribuire pentru un mic ajutor financiar.
Se pot face donații pe contul surioarei decedatului, Diana Danu.
Mai jos voi lăsa toate coordonatele contului bancar şi codicele fiscal.
Mulțumim tuturor care le vor fi alături la aşa nevoie şi necaz”.

Este mesajul transmis pe rețelele de socializare de către conaționala noastră din Italia, Ludmila Calin, prietena surorii lui Boris Danu, decedat alături de soția sa Cristina, marți noaptea într-un teribil accident produs în orașul italian Ferrara.

Cei doi soți originari din R. Moldova, și stabiliți în Italia, în orașul Ferrara, Cristina și Boris Danu, de 26 și 29 de ani, s-au căsătorit cu șase luni în urmă.

Reamintim că tragedia s-a produs în seara zilei de marți, 24 august. Cei doi tineri din R. Moldova, care munceau în Italia, se aflau pe o motocicletă în momentul în care au fost izbiți violent de un automobil. Presa italiană scrie că impactul a fost atât de violent încât cei doi tineri au decedat la scurt timp, iar șoferul automobilului a fost rănit și transportat la spital.

Solicitată de Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS, prietena surorii lui Boris Danu, Ludmila Calin, a ținut să vină cu un mesaj de mulțumire către toți conaționalii noștri din Italia care susțin familia Danu în aceste momente îndurerate.

Transmit un mesaj de mulțumire tuturor, fiindcă s-au mobilizat şi au cerut contul bancar pentru sprijin financiar din propria lor inițiativă. Oamenii de aici sunt foarte uniți şi trăiesc şi ei cu noi tragedia ce li s-a produs acestor doi tineri”, a mărturisit Ludmila Calin.

Toți cei care doresc în continuare să ajute financiar familiile pot găsi aici datele bancare.

Articole similare
Comentarii