Tragica comedie de la primărie

În toată situația de astăzi de la ședința operativă a primăriei Chișinău, cel mai penibil a arătat Nistor Grozavu, care de ceva vreme are alt șef/șefă. Poza de mai jos vorbește de la sine despre toate.

Și mă întreb oare cât de jos poate cădea omul… pentru bani. E clar că îi este frică de pușcărie, în cazul în care este amenințat în continuare cu dosar penal. E clar că își face griji pentru familia sa, la fel dacă există amenințări. Și totuși, parcă s-ar cere o anumită rezistență.

http://unimedia.info/stiri/video-spirite-incinse-in-primaria-chisinau-silvia-radu–catre-oleg-poiata-am-sa-va-dau-afara-din-sala-de-sedinte-143554.html

Astăzi este aproape inutil să te întrebi ce preț are libertatea în R. Moldova. La toate acest lucruri autoritățile, funcționarii publici ar fi bine să se gândească înainte de a accepta anumite favoruri, înainte de a lua ”otcaturi” sau a pune semnături pe acte ilegale.

Ceea ce face ”șefa autoritară” de la Primărie care interzice subalternilor să comunice cu mass-media este de-a dreptul inacceptabil. Toate ar avea un sens, dacă Silvia Radu ar fi ajuns în această funcție nu pe fereastră, dar aleasă în mod democratic de către locuitorii municipiului Chișinău. Să nu uităm însă că la alegerile prezidențiale pentru ”independenta” Silvia Radu și-au dat votul tocmai peste 1500 de chișinăueni.

http://unimedia.info/stiri/doc-primarul-interimar–silvia-radu–a-semnat-o-dispozitie-prin-care-interzice-subalternilor-sa-comunice-cu-mass-media-143559.html?utm_source=trending_widget&utm_medium=trending_widget&utm_campaign=trending_widget

Dezmățul de la primărie ar putea fi oprit dacă s-ar organiza alegeri locale anticipate. Cum se poate face asta? Doar dacă primarul suspendat al municipiului Chișinău și-ar prezenta demisia.

 

Informația este putere, informați-vă corect!

Cu respect, Elena Robu
Articole similare
Comentarii