Un artist din Franța, pasionat de România, te invită să participi la o experiență unică, la un altfel de spectacol

Daniel Julilère este un artist francez, pasionat de România, unde a locuit 3 ani și a făcut un doctorat în artele spectacolului la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. A contactat Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS pentru a vă invita să participați, sâmbătă 5 decembrie, la o experiență  teatrală unică.

De acasă, veți putea accesa un link și veți putea asculta în căști indicațiile lui Daniel. El vă va vorbi la ureche și vă va ghida pas cu pas cum să performați un ritual de invocare a spiritelor poeziei!

”Am făcut întâi teleperformanța în perioada de izolare, în aprilie 2020. Era modalitatea prin care am putut să fiu conectat cu un public prin o prietenă care locuia cu 7 oameni (eu fiind singur acasă). A fost o experiență interesantă”, mărturisește Daniel Julilère pentru ER NEWS.

Teleperformanța „Give me your body, I’ll tell you poetry” poate fi urmărită și pe rețelele de socializare (FB și Instagram) datorită publicului teleperformerilor care vor putea posta clipuri video live pentru a împărtăși experiențele lor diferite cu hashtag-ul #poeticspiritism.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/events/705494860096229/

De precizat că proiectul ”Tranziții” este un program euroregional de artă contemporană co-finanțat de Administrația Fondului Național Cultural, de Primăria și Consiliul Local Cluj Napoca, Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT și Fundația Communitas.

Articole similare
Comentarii