Unde se află totuși Plahotniuc? Imagini publicate de un deputat

Deputatul blocului ACUM, Chiril Moțpan, scrie pe rețelele de socializare că Vlad Plahotniuc ”își dihnește mădularele pe cele mai luxoase plaje din lume”. Drept dovadă, deputatul a publicat mai multe imagini pe care le-a primit de la un conațional de-al nostru.

”Plahotniuc este, deocamdată, în libertate. Își odihnește mădularele pe cele mai luxoase plaje din lume. La câte miliarde de dolari a furat, căderea de pe tronul Moldovei nu l-a afectat prea tare, se pare. Împreună cu familia, se bucura de plăcerile vieții. Și anul acesta a ales sa se odihnească pe plajele cu nisip auriu din Miami, acolo unde a fost surprins de un conațional la sfârșitul lunii iunie. S-a cazat într-un hotel de cinci stele, in apartamente împărătești, pentru că asa îi stă bine unui „hoț in lege”. Câteva poze fugare, un filmuleț cu o durată de doar câteva secunde… Este de înțeles precauția autorului. Să te apropii de Plahotniucul flancat de câțiva bodyguarzi, trebuie să fii foarte curajos”, scrie Chiril Moțpan pe Facebook.

”Miami este, fără îndoială, stațiunea preferată. Aici, spun sursele noastre, Plahotniuc s-a odihnit și în 2017. Împreună cu câțiva ortaci din partidul democrat, a închiriat ultimul etaj, cu piscina, in The Setai Miami Beach, achitând pentru sejur circa 700000 de dolari în numerar! Și nu a achitat el, Plahotniuc nu lasă urme, ci V. N., unul din servitorii devotați. Plahotniuc poate irosi, fără niciun regret, milioane de dolari pentru propriile plăceri pentru că nu-i cheltuie pe ai lui. Pentru că nu sunt munciți. Ii cheltuie pe ai cetățenilor batjocoriți, sărăciți și înglodați in datorii pentru zeci de ani înainte. Nu are remușcări și nici nu-și bate capul de acei care mai cred că mahărul de Grozești va reveni pe cal alb. Va reveni, dar…doar in cătușe. 

Plahotniuc mai este în libertate, spre deosebire de Gheorghe Petic, care suporta consecințele regimului criminal. Plahotniuc se bucură de plăcerile vieții. Deocamdată. Și este atent la fiece foșnet de frunze. Își suspectează apropiații de infidelitate. Știe că va fi trădat. Iar un judecător onest va emite, mai devreme sau mai târziu, un mandat de arest pe numele său. Și va fi adus, încătușat, in fața unei instanțe liberă și independentă. Pentru că dreptatea învinge întotdeauna”, mai scrie deputatul pe rețelele de socializare.

Articole similare
Comentarii