(Video) Despre cazul elevului de la Liceul Gh. Asachi, umilit în public

0

Expun în cele ce urmează opinia mea personală în legătură cu umilința la care a fost supus un elev de la Liceul Gh. Asachi pentru faptul că a spus că va lua în vacanță cravata lui Plahotniuc și un milion de dolari, ca răspuns la întrebarea profesoarei ce ar lua cu ei în călătorie. Totul s-a întâmplat în cadrul unei lecții deschise.

În ipoteza că răspunsul elevului este formulat corect în scrisoarea deschisă a părintelui său, și având în vedere că elevul nu a făcut nicio legătură între Plahotniuc și miliardul furat,  între cravata lui Plahotniuc și milionul din răspunsul elevului, comportamentul profesoarei este nejustificat. Or, asocierea între Plahotniuc și milionul de dolari a făcut-o însăși profesoara, ca urmare a situației din țară.

Aici aveți întreaga istorie:

„L-a umilit în public și l-a pus să-și ceară scuze”. Scrisoarea deschisă a unui părinte către directorul liceului „Gheorghe Asachi” din Capitală

Iar aici găsiți replica directorului Liceului Gh. Asachi.

„Învățătoarele au primit mustrare”. Directorul liceului „Gheorghe Asachi” vine cu o replică la scrisoarea deschisă

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei. 

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!