(VIDEO) Diaspora se vaccinează contra COVID-19: Mesajul unui moldovean stabilit la Nice (Franța)

Tot mai mulți moldoveni din diaspora aleg să se vaccineze contra COVID-19 și să contribuie în felul acesta la contracararea pandemiei. Prin gestul lor, conaționalii noștri vor să îi îndemne și pe moldovenii de acasă să nu le fie frică și să se vaccineze.

Este și cazul moldoveanului Sergiu Cazacu, stabilit la Nice care a realizat un video cu momentul în care i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19 pe care a decis să îl împărtășească cititorilor Portalului Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

”Nu îmi este frică. Am decis să mă vaccinez ca să fac un gest în lupta împotriva acestei pandemii. Nu este nimic strașnic„, mărturisit Sergiu Cazacu.

Accesați linkul de mai jos pentru a urmări mesajul conaționalului nostru din Franța

În felul acesta moldoveanul Sergiu Cazacu încurajează moldovenii de acasă să se vaccineze, iar cei din diaspora sa împărătească experiența lor în lupta cu pandemia și de ce au ales să se vaccineze.

Dacă și tu vrei ca vocea ta să fie auzită și să împărtășești din experiența de a te vaccina, trimite un mesaj pe adresa electronică [email protected], iar Portalul Nr.1 al Diasporei îți va publica mărturia ta.

Articole similare
Comentarii