(VIDEO) Filmul oficial de prezentare a municipiului Galați. Iată cum au reacționat internauții

”Galați, orașul binecuvântat de Dunăre”. Este sloganul cu care municipiul Galați speră să ajungă nu doar la inimile românilor, dar și la inimile turiștilor.

Zilele trecute primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu a plasat pe rețelele de socializare filmul oficial de prezentare a municipiului Galați.

”Este un mijloc de promovare a orașului nostru, de a-l face cunoscut în toate mediile, întrucât toate orașele moderne, care se respectă, au un film de prezentare, beneficiind de imagine și expunere. În An Centenar, Primăria municipiului Galați propune legenda sculptată în imagini a orașului binecuvântat de Dunăre”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook. În doar două zile, filmul a acumulat 62 de mii de vizualizări pe Facebook și peste 7 500 de vizualizări pe youtube.com.

Gălățenii par să nu fie încântați de acest video, comentând pe rețelele de socializare că orașul Galați este un oraș ”prăfuit, plin de gunoaie, mizerie, gauri, șantiere, construcții nefinalizate, trotuare și drumuri găurite”.

”Filmul e frumos pentru cine nu e în Galați, realitatea e alta, un oraș prăfuit, plin de gunoaie, mizerie, gauri, șantiere, construcții nefinalizate, trotuare și drumuri găurite”

”Să faceți un filmuleț cum se trece de aproape 100 de ani cu bac ul peste Dunăre… Sau încă un filmuleț jos la turnul de televiziune sa vadă tot mapamondul cum suntem binecuvântați de Dunare… Mai aveți și tupeul sa ne râdeți în nas… Eu încă sper sa ajungeți toți acolo unde va e locul, pentru ca ați luat parte la atrocități care au omorât orașul asta și nu ați mișcat un deget”.

”La binecuvântat degeaba. Cea mai proastă exploatare a unei ape, la Galați găsiți. Ar trebui scris în istorie. Plătim cea mai scumpă apa din România, cu apă la botu’ calului”.

”Frumos! Poate reușiți și câteva contracte cu companiile straine care efectuează croaziere pe Dunăre . ( Avalon waterways, Viking , Arosa , etc) Avem cu ce ne mândri și avem ce le arata străinilor care ar vizita orașul. Beneficii ar fi pentru toată lumea”.

”Lăudabilă ideea, doar că e tot o minciună de tip PSD. Mizeria sub preș, cioara vopsită etc…Când te dai jos din dronă și scoți din priză programelele ieftine de editare o să realizezi că te-ai ales cu o călătorie în timp, nu cu o excursie”, au scris internauții pe Facebook.

Articole similare
Comentarii