(VIDEO) Părinții micuței Yasemin au ajuns în Parlamentul din Israel: ”Dăruiți dragoste copiilor și aveți grijă de ei”

Astăzi, părinții micuței Yasemin au participat la o ședință specială în Parlamentul din Israel unde au povestit despre tragedia care i s-a întâmplat copilului lor. În același timp, Dorina Vintea a subliniat cât de importante sunt măsurile de securitate în grădințe și de ce este necesar ca în fiecare instituție preșcolară să existe camere de supraveghere.

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care sunteți aici. Știu că acum nu mai putem face nimic să întoarcem copilul nostru, dar vreau ca de alți copii să se aibă grijă prin intermediul camerelor de supraveghere, deoarece știu că în această țară legea obligă părinții ca la vârsta de 3 luni copii să fie duși la grădiniță, pentru că mama trebuie să se întoarcă la muncă. Dar copilul este foarte mic și nu poate povesti acasă ceea ce i se întâmplă la grădiniță. Vreau ca părinții, mamele să meargă să protesteze. Aș vrea ca toată lumea să fie împreună pentru a schimba legea în această țară, pentru că știu că aici copiii sunt cei mai importanți. Am stat doar doi ani aici și am înțeles acest lucru. Vreau din tot sufletul meu să schimb ceva. Dăruiți dragoste copiilor și aveți grijă de ei, pentru că ei sunt micuți și nu pot vorbi”, a declarat Dorina Vintea la ședința specială care a avut loc în Parlamentul din Israel.

צפו: אמה של התינוקת יסמין וינטה ז"ל בדיון בכנסת

אם התינוקת שנהרגה בגן בפ"ת, בדיון דחוף בכנסת: "את הבת שלי אי אפשר להחזיר, אני פה בשביל ילדים אחרים. בגיל 3 חודשים התינוק כל כך קטן והוא לא יכול להגיד להורים 'אמא, יש אלימות שם"

Gepostet von ‎רשת‎ am Dienstag, 12. Juni 2018

Curajul acestei familii este de apreciat și aplaudat! Părinții micuței Yasemin își doresc protecție pentru alți copii, iar asemenea tragedii să nu se mai repete. Ieri, după ședința de judecată, părinții micuței au ieșit răvășiți de durere.

Gepostet von Boris Fedorov am Montag, 11. Juni 2018

”În Israel sunt atât de multe comentarii care îi apreciază curajul Dorinei Vintea și o susțin. Aici lumea știe să se susțină, au luat tragedia Dorinei, ca și cum ar fi în familia lor”, a povestit moldoveanca stabilită în Israel Carolina Răileanu-Damian, care urmărește cum multă durere acest caz, ca de altfel zeci de mii de moldoveni împrăștiați în întreaga lume.

Le suntem alături în toate demersurile lor de a se face dreptate pe cazul micuței Yasemin!

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog  și să se înscrie în grupul Vocea diasporei

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii