(VIDEO) Votul cetățenilor a fost furat: Andrei Năstase a rămas fară mandatul de primar al Chișinăului

0

În urmă cu puțin timp, Judecătoria Chișinău a decis să nu valideze mandatul de primar pentru Andrei Năstase, ales pe 3 iunie, în urma alegerilor locale noi. Este un precedent extrem de periculos când cetățenilor li s-a furat pur și simplu votul.

Așadar, scenariile s-au copt la vârful piramidei puterii, care nu a admis ca regimul să fie fisurat prin intrarea lui Andrei Năstase la primăria Chișinău și deconspirarea caracatiției coruției din R. Moldova.

În fața Judecătoriei sunt în momentul de față zeci de oameni care manifestează împotriva deciziei luate de Judecătoria Chișinău. Ce mai pot face chișinăuenii în acest caz? Să își apere votul și minimul de democrație care a mai rămas acasă.

Continua protestul din fata Judecătoriei Centru , Chisinau , Chisinau

Опубликовано Nicolae Josan 19 июня 2018 г.

Primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, a chemat oamenii la proteste masive pentru apărarea votului lor. Dacă alegătorii nu îl vor susține, atunci toate eforturile de a fisura regimul de la guvernare și de a restabili minima democrație în țară se vor duce la gunoi.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!