Candidații care au fost admiși la etapa finală a concursului pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora

4 candidați au fost admiși la interviul pentru funcția de șef al Biroului Relații cu Diaspora, în cadrul concursului organizat de Cancelaria de Stat. Proba scrisă pentru selectarea candidaților la funcțiile de șef și șef-adjunct al Biroului Relații cu Diaspora (BRD) a avut loc pe data de 22 august 2019, se arată într-un comunicat de presă al Executivului.

Potrivit sursei citate, în urma evaluării probei scrise de către comisia de concurs, următorii candidați, în ordine alfabetică, au acumulat punctajul necesar (cel puțin 6 puncte) pentru funcția de șef al BRD:

1. COJOCARU Corina

2. DUȘCIAC Dorin

3. FONDOS Tatiana

4. JEREGHI Rodica

Etapa finală a concursului, interviul, va avea loc vineri, 30 august 2019.

Pentru funcția de șef-adjunct al Biroul Relații cu Diaspora, nici unul dintre candidați nu a acumulat punctajul necesar (6 puncte) pentru a trece la etapa de interviu. Astfel, Cancelaria de Stat a decis să prelungească concursul pentru ocuparea funcției publice vacante de șef adjunct al Biroului Relații cu Diaspora până la 12 septembrie 2019.

Conform Hotărârii Guvernului nr.201/2009 privind punerea în aplicare a prevederilor Legii nr.158/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, etapele concursului pentru funcțiile publice de conducere sunt:

-Depunerea dosarelor

-Proba scrisă

-Interviul

Articole similare
Comentarii