Concertul lui Dodon și fața adevărată a artiștilor basarabeni

Aseară în Piața Marii Adunări Naționale a fost profanată istoria și valorile noastre naționale. Un concert cu ocazia zilei de 9 mai a fost organizat de președintele republicii, Igor Dodon. A fost o umilință să vezi pe scenă artiștii moldoveni alături de cei ruși, actori îndrăgiți pe post de prezentatori ai acestui concert la care s-a vorbit și s-a cântat în două limbi: româna și rusă, de parcă limba rusă are statut de limbă oficială în R. Moldova.

Acolo unde nu este demnitate, nici Dumnezeu nu dă mai mult.

De 9 mai se vede fața adevărată a cetățenilor și a acestei republici, în particular descoperim multiplele fețe pe care le au artiștii, oamenii de cultură autohtoni.

Las mai jos o parte din lista interpreților care au evoluat aseară pe scena din PMAN la concertul lui Dodon.
1. Oleg Gazmanov, Denis Maidanov – Federația Rusă
2. Gheorghe Țopa (cel care îndemna moldovenii să vină acasă)
3.Geta Burlacu
4.Doina Sulac (fostă consilieră municipală PL, care promova Unirea)
5.Formația „Lume”
6.„Zdob și Zdub”.

Prezentatoarea grandiosului concert al lui Igor Dodon a fost binecunoscuta actriță a Teatrului Național ”M. Eminescu” – Mihaela Strâmbeanu care joacă inclusiv în spectacolul ”Hronicul Găinarilor”, piesă care abordează istoria neamului și aduce în fața publicului ororile comise de sovietici în Basarabia.

După toată această paradă a umilinței cum să mai vrei să mergi la teatru sau la un concert, dacă i-ai văzut pe acești actori, artiști, interpreți promovând un fals istoric, false valori ale neamului, o falsă patrie.

E din ce în ce mai grav. În loc să ne deșteptăm, noi, ca popor, ne scufundăm tot mai mult în glod.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei. 

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii