Cum se distrează Igor Dodon alături de Filip Kirkorov, pe care l-a decorat cu titlul de ”Artist al poporului”

2

Șeful statului Igor Dodon a fost filmat în timp ce cântă și dansează cu paharul de vin în mână, alături de interpretul rus Filip Kirkorov, scrie protv.md. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

În filmulețul de mai jos puteți vedea cum a fost surprins președintele țării Igor Dodon, împreună cu interpretul rus Filip Kirkorov, cel căruia șeful statului i-a acordat titlul onorific de Artist al Poporului, „pentru contribuţie la consolidarea relaţiilor culturale moldo-ruse”.

Avem un presedinte foarte ocupat cu problemele tarii.Distribue daca iti pasa!

Опубликовано Fedco Alexandru Воскресенье, 8 июля 2018 г.

Recent, într-un articol pe blog vorbeam despre ”mega-evenimentul” de cules căpșuni la Sadova organizat de președintele Dodon la care a fost invitat de onoare interpretul rus Filip Kirkorov. Spuneam atunci că aceste evenimente arată odată în plus că celor de la putere nu le pasă de cetățean, că tot ce se întâmplă este în defavoarea cetățeanului, că legile sunt făcute pentru ei, cei de la conducere, pentru găștile lor, că tot ce se produce pe acest teritoriul este pentru buzunarele lor. Plus la toate, cetățeanul este cel care le plătește salariul în fiecare lună, inclusiv toate cheltuielile administrative.

Mă adresez către alegătorii lui Dodon, de fapt vreau să îi întreb pentru ce l-au susținut pe socialistul Igor Dodon în alegeri:

1.Pentru aceaste imagini în lanul de căpșuni?
2.Pentru concerte ”pedegeaba”?
3.Pentru plecări aproape în fiecare lună la Moscova, fără niciun rezultat?
4.Pentru ca să îi acorde  titlul onorific „Artist al Poporului” ? Pentru ce fel de merite?
5. Pentru vorbe goale și promisiuni deșarte care nu sunt realizate?

Repet a nu știu câta oară aceste idei și voi continua să le spun până când oamenii nu se vor trezi și își vor pune niște întrebări înainte de a vota pentru un candidat sau altul. Așadar, dezvoltarea unei țări nu rezidă în concerte, ci în muncă, foarte multă muncă. Dar dacă e să facem un bilanț: câți investitori și câți cântăreți a adus șeful statului Igor Dodon în țară? Cred că așa puteți găsi toate răspunsurile, dar și adevăratele intenții ale lui Igor Dodon în fruntea țării. Și mai este un detaliu, până nu vor fi boicotate asemenea scamatorii, concerte, festivaluri de către oameni, aproape nimic nu se va schimba.

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!