Domnica Manole candidează pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională. Cine a mai fost admis la concurs

Magistrata de la Curtea de Apel, Domnica Manole care a candidat din partea blocului ACUM la funcția de deputat în circumscripția 40 (Cimișlia) s-a înscris la concursulul pentru ocuparea funcției de judecător la Curtea Constituțională din partea Parlamentului, a Guvernului și a Consiliului Superior al Magistraturii care au dreptul, potrivit legii, să desemneze judecători la CC.

În cadrul ședinței Comisiei juridice, numiri și imunități de astăzi s-au decis ca Oleg Potîrniche să fie exclus din concursul pentru funcția de judecător al Curții Constituționale. Anunțul a fost făcut de președintele Comisiei parlamentare, Sergiu Litvinenco.

În acelaști timp, lista celor admiși la concursul pentru funcția de judecător al Curții Constituționale este următoarea:

1. GROSU Vladimir
2. CÂRNAȚ Teodor
3. NEGRU Andrei
4. ISTRATE Angela
5. BURIAN Alexandru
6. BOIȘTEANU Eduard
7. EȘANU Nicolae
8. ROȘCA Nicolae
9. CORJ Mihai
10. RĂDUCANU Tatiana
11. MIDRIGAN Pavel
12. MANOLE Domnica
13. GUCEAC Ion
14. SPOIALĂ Alexandru
15. STRĂTILĂ Victor
16. ARABADJI Nina

”Concursul pentru cele 2 poziții de judecător al Curții Constituționale din partea Parlamentului va avea loc miercuri, 24 iulie a.c., începând cu ora 9.00. Toate interviurile vor fi înregistrate video, iar imediat după finalizarea ultimului interviu (în jurul orei 19.30), înregistrarea video va fi dată publicității”, a mai precizat deputatul Sergiu Litvinenco.

Articole similare
Comentarii