Experiențe de zbor cu Fly One împărtășite pe Facebook: ”Evitați să zburați cu Fly One, nu vă puneți în pericol propria viață”

Experiențe de zbor cu Fly One. Un locuitor al orașului Bălți, Ruslan Chirnoz, a împărtășit, zilele trecute, pe rețeaua de socializare Facebook experiența sa de zbor cu compania aeriană Fly One. Bărbatul le dă un sfat prietenilor să nu mai zboare cu această companie, pentru a nu-și pune în pericol viața.

Iată ce a scris bărbatul pe rețelele de socializare:

”M-am aflat la bordul unui avion Fly One, alături de soție și fiica noastră cea mică, de 8 ani, Anastasia, care a zburat pentru prima dată cu avionul.

După aproximativ 20 de minute de la decolare, comandantul avionului a atenționat pasagerii că urmează o zonă de turbulențe. Un pic mai târziu, la bordul avionului au apărut și stuardesele care aduceau mâncarea. Exact în acel moment și pilotul anunță pasagerii că avionul are probleme tehnice și suntem nevoiți să facem cale întoarsă pe aeroportul din Chișinău. Stuardesele erau în stare de șoc, iar în avion s-a instalat o liniște totală. Oamenii erau încordați și agitați după anunțul pilotului și comportamentul stuardeselor.

În această situație extremă, personalul de la bordul avionului s-a comportat total neprofesionist, șocul și frica s-au putut citi pe fețele lor. Au urmat 20 de minute de liniște și frică, înainte de aterizare.

După ce am ajuns în siguranță pe aeroportul din Chișinău, spre avion s-au îndreptat personalul tehnic și poliția.

După ce au ieșit din avion, toți pasagerii au fost direcționați în zona sanitară. Reprezentantul companiei Fly One și-a cerut scuze, pe un ton sec, pentru incomoditățile create și ne-a propus să așteptăm ceva vreme, până când vor fi înlăturate problemele tehnice, pentru a reveni la bordul aceluiași avion. Oamenii au fost mai mult decât șocați la auzul acestei propuneri. Majoritatea dintre ei au cerut să le fie returnate biletele. Acestora le-au fost oferite niște acte justificative, în baza cărora, mai târziu, după decizia unei comisii, le vor fi returnați banii. Pentru pasagerii care aveau zboruri tranzit din Moscova, la care bineînțeles vor întârzia din cauza Fly One, reprezentantul companiei aeriene a declarat că nu li se vor returna banii pentru biletele cumpărate.

Acești ”deștepți” nu pun deloc preț pe viața oamenilor. Ei au doar un singur scop: să se îmbăgățească, riscând cu viața oamenilor, băgându-i în avioane vechi”, a povestit bărbatul pe rețelele de socializare.

Zilele trecute, compania aeriană Fly One a informat publicul că în flota sa nu se regăsesc tipurile de aeronave: Boeing 737-8 MAX și 737-9 MAX, utilizarea cărora a fost suspendată în R. Moldova, ca urmare a unei decizii luată de țările UE după mai multe accidente aviatice cu implicarea acestora.

Mai jos găsiți un articol pe care l-am scris acum doi ani despre zborul cu Fly One:

Experiența de zbor cu Fly One

Articole similare
Comentarii