Fost viceprimar de Ungheni: ”Mulțumim României pentru sprijin. Avem condiții foarte bune pentru copii în grădinițe”

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri despre grădinițele din R. Moldova care au fost reparate cu suportul financiar al României.

În municipiul Ungheni, în anii 2014-2015 au fost renovate, cu sprijinul contribuabililor români, două grădinițe.  Pentru lucrările la grădinița ”Andrieș , statul român a oferit 3 260 072 lei în cadrul Programului de asistență tehnică şi financiară pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova, iar pentru grădinița „Alexei Mateevici” – 2 439 328 lei.

”Avem noroc pentru că orașul Ungheni este poarta spre Europa a R. Moldova. Avem relații foarte bune cu orașe din România cu care ne-am înfrățit. Simțim foarte mult susținerea României pentru municipiul nostru”, a declarat fostul viceprimar de Ungheni, Cristofor Codreanu, responsabil de executarea lucrărilor de reparație a grădinițelor.

Interviul integral îl puteți urmări accesând linkul de mai jos:

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Articole similare
Comentarii