Mărturii halucinante în cadrul ședinței de judecată pe cazul micuței Yasemin. Părinții au dat ochii cu dădaca, bănuită de uciderea copilului lor

Un scandal a izbucnit azi la ședința de judecată privind extinderea detenției pentru Inna Alidort-Skivenko, dădaca acuzată că a ucis-o pe micuța de un an și două luni, Yasemin Vintea, la o grădiniță din Petah Tikva, luna trecută. Mama micuței, Dorina Vintea i s-a adresat în limba rusă: „Privește-mă în ochi” și a adăugat cu ochii în lacrimi: „Nu m-a privit în ochi”. Iar tatăl fetiței, Vladimir Butuc i-a spus: „Aș vrea să mori în închisoare”, transmite presa din Israel.

Așadar, în instanță a fost prezentate informații precum că între anii 2016-2018, inculpata a lucrat în calitate de dădacă la grădiniță din orașul Petah Tikva și a avut grijă de un grup de copii cu vârste cuprinse între 3 luni și 18 luni. În diferite situații, în timpul muncii, inculpata a abuzat fizic sugarii, îi arunca în aer, îi lovea puternic de podea, îi târa cu forța, le punea plapume peste cap și pe corp, în timp ce micuților le era destul de greu să se miște și să respire.

În cazul uciderii micuței Yasemin Vintea, rechizitoriul afirmă că dădaca a ținut-o de braț, apoi a aruncat-o în aer. A pus-o ulterior pe saltea, lângă un alt copil. Apoi, a acoperit capul copiilor cu o pătură groasă, a fixat-o în jurul capurilor lor și s-a aplecat peste copii, fiind permanent ocupată cu telefonul său mobil.

Când bebelușii au început să se miște sub plapumă, inculpata a strâns și mai tare plapuma, așa încât orice încercare a copiilor de a se elibera de sub plapumă era în zadar. Dar dădaca nu s-a mulțumit cu atât, ea a înfășurat și a înfășurat plapuma în jurul gâturilor copiilor, fără a lăsa nici un spațiu de respirație și s-a așezat din nou pe bebelușii acoperiți cu plapuma, în timp ce își privea în permanență ecranul telefonului, fiind cu căștile în urechi.

După aproximativ zece minute în care dădaca era așezată peste bebelușii de sub pătură, inculpata s-a ridicat și a dezlegat plapuma din jurul capului și gâtului micuței Yasemin Vintea. Când inculpata și-a dat seama că copilul nu se mai mișca, i-a acoperit din nou capul cu plapuma și și-a reluat activitatea la telefonul mobil. Micuța Yasemin a rămas așa acoperită cu o plapumă pe corpul ei aproximativ o oră, până când a fost găsită moartă de o altă dădacă.

Potrivit procuraturii, dădaca recurgea la astfel de abuzuri asupra bebelușilor ca fiind deja o rutină pentru ea. Deocamdată, nu a fost anunțat ce pedeapsă riscă Inna Alidort-Skivenko pentru toate aceste atrocități.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog  și să se înscrie în grupul Vocea diasporei

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii