O femeie a fost împușcată în cap pe stradă, din greșeală, de un politist care urmărea un șofer fugar

O femeie a fost împușcată în zona capului, din greșeală, de un politist care urmărea un șofer fugar. Victima, originară din județul Mureș, este internată în stare gravă, la Spitalul Clinic Județean Cluj, în Clinica de Neurochirurgie, transmite ziare.com.

Surse judiciare au declarat că incidentul s-a produs aseară, când un echipaj rutier din cadrul Poliției Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui șofer aflat în trafic. Acesta nu a oprit și și-a continuat deplasarea.

Astfel, politiștii rutieri au pornit în urmărirea mașinii, care a fost dată în consemn colegilor aflați în direcția spre care se îndrepta fugarul. În zona localității Aluniș polițiștii au identificat din nou autoturismul și au efectuat din nou semnal regulamentar de oprire, dar nici de această dată șoferul nu s-a conformat.

Prin urmare, un polițist a efectuat foc de armă asupra autoturismului, însă, în urma uzului de armă, un glonț a lovit, în zona capului, o femeie de 59 de ani, din localitatea Aluniș, care se afla în zonă, ca pieton.

Sursele citate arată că în acel moment oamenii legii au abandonat urmărirea autoturismului și i-au acordat primele îngrijiri femeii, solicitând și intervenția unei ambulanțe la fața locului.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj- Clinica de Neurochirurgie.

Șoferul fugar a fost oprit în localitatea Rastolita și au fost aplicate măsurile legale. În acest dosar, polițiștii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Sursele citate au declarat că polițistul care a rănit-o pe femeie are 48 de ani.

Articole similare
Comentarii