Ochi de vizionar: Ce spunea acum 5 ani Anatol Durbală despre Maia Sandu

Are ochi de vizionar. Iată ce spunea acum 5 ani actorul de la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” Anatol Durbală despre politiciana Maia Sandu (pe atunci ministră a Educației) la emisiunea Alb&Negru, moderată de jurnalista Elena Robu:

„Printre politicieni, am un politician pe care îl respect profund, este această doamnă. Pe mine mă miră cum a putut ea să țină piept tuturor. Pentru că atunci când s-a întâmplat cu BAC-ul, am avut impresia că doar portarul de la Piața Centrală nu dădea cu bățul în ea. Eu nu zic că e perfect, dar se mișcă lucrurile”, a spus Anatol Durbală.

„Maia Sandu, după mine, ar fi un prim-ministru excelent pentru R. Moldova în aceste timpuri pentru că văd în acest om onestitate, modestie, multă capacitate de muncă și talent de a organiza lucrurile. Îmi place de un ministru, admir ce face. Dar vreau să fie clar, eu nu susțin întru totul ce s-a făcut, chestia că s-au închis școlile, a suferit lumea și nu trebuia. Dar în esență, noi suntem în așa o groapă și nu putem fără să ieșim cu răni și genunchii roși. Admir un om care-și face treaba, care nu stă pe loc, care face ceva și asta se vede și se simte”, a menționat actorul acum 5 ani.


Articole similare
Comentarii