Podul care s-a prăbușit la Genova era într-o stare dezastruoasă. Cine va răspunde pentru toți morții?!

La 4 zile de la catastrofa produsă la Genova, în Italia, ies la suprafață tot mai multe detalii care demonstrează că podul prăbușit de pe Autostrada A10 era într-o stare dezastruoasă de ceva vreme.

În video de mai jos, un internaut se întreabă cum putea fi practicabil un pod aflat în asemenea condiții. ”Iată cum arăta podul înainte de prăbușire. Sunt imagini de pe google maps. Acest lucru este omucidere. Cineva trebuie să plătească pentru tot acest dezastru”, mai scrie internautul.

Guardate com'era prima del crollo, grazie alle immagini di google maps…

Ma come poteva essere agibile un ponte in queste condizioni!?!?Guardate com'era prima del crollo, grazie alle immagini di google maps…Questo è OMICIDIO….qualcuno dovrà pagare per tutto questo.

Gepostet von Donne dei Carabinieri am Mittwoch, 15. August 2018

Trebuie de precizat aici că autostrăzile în Italia sunt concesionate unor companii private, iar taxele pe care le plătește orice șofer care alege să meargă pe autostradă sunt destul de ridicate. Apare fireasca întrebare, unde se duc toți acești bani, dacă un asemenea pod a fost lăsat să se surpe pur și simplu de la sine?!

Acum, autorităţile italiene se întreabă dacă mafia ar fi putut fi implicată în construcţia podului, în urmă cu 50 de ani.

Această tragedie putea fi evitată dacă renovările se făceau la timp. Cu siguranță, cineva trebuie să răspundă pentru cei 39 de morți, victime ale acestei catastrofe, printre care si un moldovean.

Articole similare
Comentarii