Primarul de Sipoteni: ”Se vede pe viu cum ne sprijină România. Sunt donații, nu credite pe care să le întoarcă nepoții noștri”

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri despre grădinițele din R. Moldova care au fost reparate cu suportul financiar al României.

În localitatea Sipoteni din raionul Călărași, cu sprijinul României a fost posibilă redeschiderea unei grădinițe după de 30 de ani, bugetul pentru lucrările de construcție ridicându-se la 9 milioane de lei. Grădinița și-a redeschis ușile în anul centenar 2018. Localitatea este mândră pentru bijuteria de grădiniță pe care o au și nu găsesc cuvintele potrivite pentru a mulțumi românilor pentru tot acest sprijin.

”Imaginea României s-a schimbat în mare măsură la Sipoteni. Dacă până la acest ajutor era greu de convins cât contribuie poporul român, acum se vede pe viu cum ne sprijină România. Acestea sunt realități, nu credite pe care să le întoarcă nepoții noștri. Acestea sunt niște donații pentru a ne îmbunătăți condițiile de trai”, a precizat primarul localității Sipoteni, Vasile Rață.

Interviul integral cu primarul de Sipoteni, Vasile Rață, îl puteți urmări accesând linkul de mai jos:

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Articole similare
Comentarii