Ședință de judecată amânată din nou pe cazul omorului micuței Yasemin

O nouă ședință de judecată pe cazul omorului micuței Yasemin care urma să aibă loc pe 2 august a fost amânată. Motivul invocat de avocatul inculpatei este că mai au nevoie de timp pentru pregătirea dosarului. Potrivit unor informații care circulă în presa din Israel, cel mai probabil dadacă învinuită de omorul micuței Yasemin își va afla sentința în luna septembrie.

Ca de fiecare dată, zeci de manifestanți sunt alături de părinții îndurerați ai fetiței ucise la grădiniță, Vladimir și Dorina și cer pedeapsa cea mai dură pentru dădacă de la grădinița din Petah Tikva, unde a avut loc omorul.

În ziua când a fost luată decizia de amânare a ședinței de judecată, în fața judecătoriei a fost organizat un protest. Manifestanții au venit simbolic la acest protest cu măști pline de sânge, subiect preluat din filmul de groază „Scream”. Protestatarii au cerut dreptate pentru Yasemin și pedeapsa cea mai aspră pentru dădacă. ”Noi strigăm pedeapsă cu moartea, fiindcă Yasemin nu mai poate striga”, au scandat manifestanții.

הפגנה מול בית המשפט בדיון בשימוע של יסמין ז"ל

Gepostet von Achaz Agam am Mittwoch, 1. August 2018

Amintim că deja pentru a doua oară a fost amânată ședința de judecată pe pe cazul omorului micuței Yasemin la grădinița din Petah Tikva pe care o frecventa. Deocamdată nu se cunoaște nici pedeapsa care a fost cerută pentru dădaca bănuită de acest omor.

Articole similare
Comentarii