Simona Halep, după marea victorie de la Wimbledon: ”A venit ziua și mamă, mulţumesc”

E o seară magică şi istorică pentru români şi pentru România: Simona Halep este campioană la Wimbledon! O perfomanţă unică, primul jucător român ce reuşeşte să cîştige cel mai râvnit trofeu de grand slam. Simona a împlinit visul dintotdeauna al mamei ei, în aplauzele membrilor familiei regale a Marii Britanii şi în lacrimile de bucurie ale milioanelor de suporteri care au urmărit finalul partidei în picioare. Jucătoarea noastră a spulberat-o, în doar 55 de minute, pe marea Serena Williams. Scor final 6 – 2, 6 – 2. A fost cel mai bun meci al carierei, a spus Simona, şi a mulţumit ţării pentru susţinere, scrie observator.tv.

Simona Halep este noua regină la Wimbledon. În doar 55 de minute a îngenuncheat-o pe Serena Williams şi şi-a adăugat în palmares cel mai râvnit trofeu.

”Incredibil! Este deosebit, nu voi uita niciodată această zi. A fost visul mamei mele de când aveam 12, 13 ani. Mama spunea că, dacă vreau să realizez ceva în tenis, trebuie să câştig finala la Wimbledon. A venit ziua şi mamă, mulțumesc. Mulţumesc, părinților!”, a spus Simona Halep.

În tribune părinţii Simonei au urmărit meciul cu ochii în lacrimi. Iar membri Casei Regale, ducesa de Cambridge, Kate Middleton,ducesa de Susex Meghan Markle şi actorii Catherine Zeta Jones şi Michael Douglas au aplaudat la unison reuşita istorică a Simonei Halep. Primul sportiv român care câştigă Wimbledon.

Articole similare
Comentarii