Tânăr basarabean înjunghiat, în zorii zilei, pe o stradă din Iași. A fost lăsat și fără dinți

Un băiat de 21 de ani din Republica Moldova a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori şi bătut cu bestialitate.

Întâmplarea a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 4, în zona Copou din Iași. Acesta ar fi început să se certe pe stradă cu un necunoscut, iar la un moment dat, aceasta a început să-l lovească, iar ulterior l-a înjunghiat. Agresorul l-a lovit atât de puternic încât i-a scos aproape toţi dinţii, i-a produs o contuzie a mandibulei şi l-a înjunghiat în spate şi braţ. Băiatul a mers singur până la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi pentru a fi tratat, transmite ziaruldeiasi.ro.

„Pacientul a ajuns la spital în urma unei agresiuni fizice. Prezenta multiple plăgi înjunghiate în partea posterioară a toracelui, în zona axilei şi a braţului stâng. De asemenea, acesta avea şi mai multe traumatisme faciale, printre care o contuzie de mandibulă şi lipsa mai multor dinţi“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi îl caută acum pe agresor.

Articole similare
Comentarii