Un copil de 5 ani conduce Mercedesul de lux al tatălui său, singur în maşină

Imagini care au devenit virale pe internet. Un copil de 5 ani din Craiova, România conduce Mercedesul de lux al tatălui său, singur în maşină, fiind filmat chiar de părintele foarte mândru de isprava odraslei. Nu e însă singurul filmuleţ, tatăl postând pe Facebook imagini cu băieţelul care face drifturi pe ATV, în mijlocul străzii, transmite observator.tv.

Mândru de ispravăvile puştiului, tatăl a postat pe Facebook inclusiv scene în care copilul se dă în spectacol, ţinând două cuţite în mâini. Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă.

Imaginile au strâns în câteva ore sute de vizionări şi comentarii. Oamenii sunt uimiţi şi spun că este o infracţiune, comisă de părinţi, care l-au învăţat şi i-au permis să conducă.

În alte imagini, băieţelul face drifturi pe stradă, cu ATV-ul, iar tatăl este tare mândru de performanţă.

Într-o altă filmare, băiatul dansează cu două cuţite în mâini. Iar tatăl nu s-a lăsat şi a postat din nou. De data aceasta, el conduce mașina dansând, iar copilul este ținut în față de un alt bărbat, fără să i se asigure o minimă protecție.

Conform unor surse din Poliţie, băiatul ar fi nepotul unui interlop celebru din Craiova care, în anul 2003, a scos în stradă sute de romi înarmați cu săbii, bâte și topoare, ca să-şi regleze conturile cu o altă grupare. Şi tatăl copilului ar fi fost implicat, la rândul său, în numeroase scandaluri. Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet şi au declanşat o anchetă.

Articole similare
Comentarii