(VIDEO) Diana Crudu: ”Absolut nimeni de la București nu a reacționat la cazul meu”

Deși cazul antreprenoarei Diana Crudu care a fost amendată pentru că a arborat drapelul României în ograda casei sale a ajuns și în presa de peste Prut, până în acest moment nimeni dintre politicienii sau autoritățile de la București nu au venit cu o reacție.

”Că nu a reacționat absolut nimeni de la București, deși cazul meu a făcut înconjurul României pentru că a fost prezentat și la ProTV și la Digi24, rămâne la latitudinea politicienilor de la București. Ar fi trebuit să vină măcar cu o reacție de suport și să spună că li se pare și lor abuzivă această decizie”, a declarat Diana Crudu în cadrul emisiunii ”Vocea Diasporei” difuzată pe Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

Antreprenoarea spune că nu ar vrea să se nască un conflict diplomatic din acest gest.

”Cred că acesta este un conflict artificial, nu cred că în R. Moldova s-au rezolvat toate întrebările și a rămas doar să ne războim cu oamenii care în propria curte, pe un pilon privat, în semn de recunoștință, în anul centenarului a arborat drapelul României”m a precizat invitata emisiunii.

Pentru România spune că nu poate face prea multe, decât să fie un cetățean exemplar.

”Am fost o norocoasă, am avut șansa să fac un liceu bun în România, o facultate, un masterat și toate pe banii statului român. 8 ani de zile o familie de români a mâncat mai puțin ca eu să pot să fac studii de calitate. Nu pot să fac prea multe pentru România, decât să fiu un cetățean exemplar”, susține invitata.

Emisiunea integrală o puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

Articole similare
Comentarii