(VIDEO) Istoria românului care a construit primul metru de autostradă din Moldova pe banii săi

Gestul românului care a construit primul metru de autostradă din Moldova pe banii săi a impresionat o Românie întreagă și nu doar. Clipul video în care acesta își expune cauza a devenit viral pe internet. În doar două zile are aproape 320 000 de vizionări. Inițiativa sa a ținut prima pagină în presa românească. Se vor mobiliza oare autoritățile pentru a începe construcția autostrăzii Unirii?!

Ștefan Mandachi este un om de afaceri din Suceava sătul de amânarea începerii lucrărilor la o autostradă care să lege Moldova românească de restul României. Bărbatul a construit singur primul metru de autostradă.

Ștefan Mandachi deține lanțul de restaurante Spartan și a construit primul metru de autostradă din Moldova pe un teren privat, undeva între Voroneț și Putna, transmite www.gso.ro.

El îndeamnă și alte persoane să i se alăture și face apel la afaceriștii din România să îi susțină inițiativa. De asemenea, Ștefan mai îndeamnă la 15 minute de protest pe 15 martie, la ora 15.

Pentru metrul de autostradă construit, el a cheltuit 4.500 de euro, însă susține că merită, realizarea sa fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă.

 

Articole similare
Comentarii